VUE is een design consultancy en ontwerpburo. Wij maken communicatie logisch én leuk.


Door service, merk en verhaal te verbinden bieden we oplossingen die mensen raken.


Elk team dat VUE samenstelt is een mix van mensen met dezelfde passie voor branding, service, ontwerp en communicatie. Die teams bestaan uit een core team dat meerdere keren heeft samengewerkt, aangevuld met talentvolle developers, researchers, fotografen, developers, sociale wetenschappers, illustrators, filmmakers, industrieel ontwerpers en meer.

 

 

TwitterLinkedInVimeo
Evert Jan Koning

Strategist and Designer

LinkedIn
Jacqui de Gruijter

Event Designer

We werken voor grote en kleine organisaties in een grote verscheidenheid van branches.

Service Design

Service design is een manier om customer happiness te realiseren. Wat kan er beter? En hoe zorgen we voor een optimale dienstverlening zónder dat dit ons maanden kost?. Onze service design aanpak is snel, creatief en effectief. 

Brand Design

We ontwikkelen overtuigende merken die passen in een wereld die zich razendsnel ontwikkeld. Die merken voldoen aan onze 5 merkprincipes: ze zijn authentiek, eenvoudig, persoonlijk, verhalend en klaar voor technologie.

Story Design

We hebben een eigenzinnige visie op het verhaal en hoe het zich kan manifesteren. Is het een een film? Is het een anekdote aan de muur? Of is het de gehele en geïntegreerde customer journey? Niets bindt sterker dan een goed verhaal.

Onze aanpak bij het ontwerpen van merken, communicatie en services is gebaseerd op solide onderzoek. We willen immers kwaliteit. We observeren en leren van hetgeen we zien, ervaren en controleren. We willen de mensen kennen en begrijpen. Net als de context. Daarna identificeren we de inzichten, waarna we deze vertalen in een strategie of design.

De volgende fase is het creatieve proces; we onderzoeken concepten en werken mogelijke oplossingen uit, en die bieden we aan in heldere presentaties. Uiteindelijk vertalen we een goedgekeurd concept in een nieuwe service of strategie.

Of direct in het ontwerpen van identiteit, verhaal, service of merk.