201710.18
0
1

BINK Rooftop

Nu was de Binckhorst (waar VUE is gevestigd) al ons favoriete stukje Den Haag, maar het wordt hier steeds een stukje leuker. Op de bovenste etage van ons markante BINK36 gebouw is deze maand namelijk BINK Rooftop geopend, een gigantische horecazaak met 2 rooftop terrassen en panoramisch uitzicht over de Haagse skyline.

A sexy contemporary tapas kitchen

Initiatiefnemer Jeremy Molag haalde topchef Willy Trullas Moreno over om naar Den Haag te komen, om zo niet alleen een unieke locatie kunnen bieden, maar ook een fantastische menukaart. BINK Rooftop biedt een menukaart waar voor iedereen iets lekkers op te vinden is, kleine hapjes waarbij je in de gerechten invloeden van over de hele wereld terug kunt zien. A sexy contemporary tapas kitchen! 

Het Haagse Meatpacking District

De verbouwing van de ruim 1200m2 tellende horecazaak is net afgerond. Ondernemer Jeremy Molag, die eerder al het vernieuwende concept After Supper op de kaart wist te zetten in Den Haag, is één van de drijvende krachten achter BINK. Samen met partners Jan Willem Keus, Koen Vessies en Sander Blom heeft hij de ambitie om van BINK een inspirerende plek te maken waar zowel zakelijk als creatief Nederland met elkaar verbonden worden. “In de binnenstad van Den Haag ervaren we toch een hokjesgeest. Voor iedere doelgroep een ander plein of een andere straat.” De kakkers naar het plein, de alto’s naar de Grote Markt, dat idee een beetje. De Binckhorst, dat de komende jaren flink op de schop genomen wordt, ziet Molag als het Haagse Meatpacking District en het ideale gebied om deze hokjesgeest te kunnen doorbreken.

Van alle markten thuis

BINK wordt van alle markten thuis. Geniet op één van de twee terrassen van een heerlijk ontbijtje en een goede koffie en vervolg de dag met lunch en diner. Daarnaast kun je er (uiteraard) heer-lijk borrelen, een goed glas wijn, een bijzonder biertje, maar ook een cocktail van de enorme cocktail-eilandbar. Heule mondvol, maar wel heel leuk!

Zin om langs te komen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *